Edzések

Személyi edzés

Személyi edzéseink akkor ajánljuk, ha egyéni, teljességgel a te igényeidre szabott edzéstervet szeretnél, olyan órákkal, ahol az edződ figyelme kizárólag rád irányul. A céljaid és a kezdeti állapotfelmérés alapján készítjük el az egyéni edzésprogramod.
Akár teljesen kezdő szinttől is várunk szeretettel!

15% kedvezmény Food4Fun étrend rendelésre

#Friends4Fun

#Friends4Fun félprivát edzéseink fix csapatos, fix időpontos órák. Ezt a lehetőséget akkor ajánljuk, ha össze tudtok állni ketten vagy hárman úgy, hogy heti kétszer fix időpontban gyertek edzeni. Ha megvan a csapat és találtok olyan időpontot, ami mindenkinek jó, keressetek minket bátran!
Igény szerint választhattok Fitt4Fun vagy Pump4Fun edzésstílust!

10% kedvezmény Food4Fun étrend rendelésre

Edzéstípusaink:

Fitt4Fun

Funkcionális és Cross (mi ez?) alapú órák, amelyek célja a 10 alapvető fizikai képesség (kardiovaszkuláris és légzőrendszeri állóképesség, ellenállás, erő, rugalmasság, gyorserő, gyorsaság, koordináció, ügyesség, egyensúly és pontosság) kiegyensúlyozott fejlesztése. Találhatunk elemeket a gimnasztika, olimpiai súlyemelés, erőemelés, kettlebell, állóképességi sportok tárházából. Az edzéseket változatos eszközök (kettlebellek, kézisúlyzók, olimipai rúd, súlytárcsák, állványok, kötelek, labdák, stb) használata jellemzi.

Kíváncsi vagy, hogyan épül fel egy-egy óratípus? Töltsd le INGYENES mintaedzésünket!

Pump4Fun

Alapvetően hasonló a Fitt4Fun órákhoz, azzal a különbséggel, hogy ezeken az edzéseken kiemelt hangsúlyt kap a test esztétikai fejlesztése, a hipertrófia (izomnövelés), a funkcionális testépítés is. Három részből épülnek fel az órák. A prehabilitációs blokkban az ízületeket készítjük elő, korrekciós gyakorlatokat végzünk és az általánosan gyengébb területeket (hát, vállak) erősítjük. Az erőedzés rész különválik alsó- és felsőtest napokra, valamint nehéz súlyos és gyorserő edzésre. Az harmadik blokkban a nagy ismétlésszámú, könnyű kiegészítő gyakorlatok célja az izmok méretének növelése, a bedurrantás 💪