Business4Fun

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a munkahelyeken is a dolgozók egészségének megőrzése, állapotuk javítása – melyik munkáltató ne vágyna fitt, egészséges, boldog alkalmazottakra? Mi ebben örömmel segítünk.

Rendezvényszervezőknek, hoteleknek, cégeknek

  • Átmozgató edzések: Céges tréningek, rendezvények, konferenciák alatt a résztvevők a nap nagy részét ülve töltik. Ennek kompenzációjaként a nap végén, vagy akár a meetingek, előadások között 30-45 perces, saját testsúlyos, átmozgató órát tartunk a résztvevőknek. Mi hozzuk a zenét, néhány eszközt (pl. gumiszalagok), és egy olyan edzést, amellyel az egész napos ülés közben/után felfrissítjük a testet, mobilizáljuk az ízületeket, aktiváljuk a helyes testtartásért felelős izmokat.
  • Csapatépítő partner/team köredzések: A tréningek, konferenciák során gyakran kulcsfontosságú esemény a csapatépítés – erre ideális program egy párokban vagy 3-5 fős csapatokban végzett játékos, zenés, 45-60 perces köredzés. Saját testsúllyal és minimális eszközhasználattal, bármilyen fittségi állapotban elvégezhető feladatokat hozunk, amelyekhez mindössze egy üres rendezvényteremre vagy szabadtéri helyszínre van szükség.

  • Vezetett kocogás: A rendezvény helyszínének környékén, akár városnéző jelleggel kocogni visszük a résztvevőket. A rövid bemelegítést követő futás ideális reggeli program, hogy a dolgozók frissen vágjanak neki a meetingekkel, előadásokkal teli napnak. A táv/időtartam igény szerint alakítható.

Cégeknek, irodáknak

  • Office fitness: Az ízületi mobilitás fejlesztése kiemelt jelentőségű az ülőmunkát végzők számára: ez segít abban, hogy egészséges, mobil és stabil ízületekkel mozoghassunk. Egy-másfél órás workshopunk során bárhol kivitelezhető, az ízületeket célzó gyakorlatok megtanításával segítünk megelőzni az ülőmunkából adódó mozgásszervi problémákat, elkerülni a sérüléseket és javítani a mozgásminőséget.

Mindegyik szolgáltatás elérhető ANGOL NYELVEN is!!!

Egyedi ajánlatunkért keress minket a Kapcsolat menüpont alatt, az info@fitt4fun.hu címen.