Életmód / Lifestyle, Edzés / Training, Interjú / Interview, Uncategorized

Wedding4Fun Update – Fruzsi és Benyó egyre fittebbek!

#WEDDING4FUN párunk, Fruzsi és Benyó már több, mint két hónapja nyomják az edzéseket – úgyhogy most jól megkérdeztük őket, hogy mi a helyzet.

Hogy tetszenek az edzéseitek, a 4Fun életmód?
Fruzsi: Bálának köszönhetem, hogy megszerettem a Crossfit típusú edzéseket. (Szinte) mindig várom az edzéseket, és imádom a meghalósokat. Amikor megvettük a Fitt4Fun susi nacikat, szinte mindenhova abban jártunk kb. 3 hétig olyan kényelmes 😀
Benyó: Nagyon élvezem az edzéseket változatosak a feladatok, nem lehet megunni! Nagyon jó, hogy teljesen személyre szabottak az edzések.

Miket csináltok edzésen? Mit szerettek, és mit nem annyira? Mire vagytok büszkék?
Fruzsi: Én a különböző saját testes és tárcsás meg szalagos erősítő feladatokat szeretem legjobban.  Kardiózni nem szeretek, két legnagyobb ellenségem a teremben az airbike és az evező pad 😀 Arra vagyok a legbüszkébb, amikor Bála mondta, hogy milyen faszán guggolok már 12 kilós bellel 😅 meg persze a Benyóra 😍😂
Benyó: Küzdünk 🙂 Én személy szerint az erősítő feladatokat kedvelem, a burpeet nem 🙂 Büszke vagyok arra, hogy hétről-hétre jobban bírom az edzéseket!

Korábban mit sportoltatok? Most mozogtok-e mást is a Fitt4Fun edzéseken kívül?
Fruzsi: Szinte mindig sportoltam, volt itt minden: ovis RSG, rocky, műugrás, atletizalas, röpi… Nekem most sajnos nem nagyon van időm mozogni, úgyhogy nem 😞
Benyó: Versenyszerűen vívtam 12 évig. Ezen kívül fallabdáztam, kéziztem, fociztam, csocsóztam 🙂 Jelenleg rendszeresen futni járok a Fitt4Fun edzések mellett.

Az edzéseken kívül változtattatok-e mást is az életmódotokon (kaja, recovery)?
Fruzsi: Hát, a kajában nem nagyon van változás, alapvetően szerintem eddig is viszonylag egészségesen főztem, igyekszem minél változatosabban főzni. De kalóriákkal egyáltalán nem foglalkozom, meg a sütiről nem tudok lemondani. Imádom készíteni és enni is őket 😀 Ha annyit mozognánk, hogy kéne recovery, akkor bizti foglalkoznánk vele, de sajnos nem sportolunk annyit egy héten.
Benyó: Nem igazán, a kajáról nehezen tudunk lemondani.

Bálintról pár szó?:)
Fruzsi: Bálácska nem csak azért,  mert a barátom,  tényleg nagyon jó edző. Ahogy írtam, neki köszönhetem, hogy a korábban utált feladatokat most már szívesen csinálom. Amiért jók az edzései: a kiváló humora és a szakmai felkészültsége miatt (laikusként legalábbis mindenképp:))
Benyó: Nagyon profi munkát végez! Mindig pontos, az edzésekre mindig felkészülten jön, odafigyel ránk az edzésen és kihajtja a belünket 🙂 Hajrá KisBála, csak így tovább!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.