Csapatunk, Edzés / Training

Újdonságok januárban!


FERGETEGES HÍREINK VANNAK!!!


2019. januártól a XIII. kerületben már két helyszínen is járhattok Fitt4Fun® edzésekre!

Bálint változatlan időpontokkal marad a megszokott helyen, a Crossfit Grundon, Lilla pedig január 2-től új, kibővült órarenddel (reggeli idősáv is lesz!), immár Fitt4Fun márkajelzéssel viszi tovább az óráit az angyalföldi Thor Gym-ben.

Thor Gym Angyalföld

Szintén újdonság, hogy a klasszikus Fitt4Fun edzéseken kívül egy új óratípust is bevezetünk “Pump4Fun” néven, amit nagyjából “gyúrós krosszfit”-ként lehetne jellemezni. Ez alapvetően hasonló a Fitt4Fun órákhoz, azzal a különbséggel, hogy ezeken az edzéseken kiemelt hangsúlyt kap a test esztétikai fejlesztése, a hipertrófia (izomnövelés) is. Bővebb leírást az Órarend menüpontnál találhattok.

Ezen kívül lesz heti egy alkalommal “FUNdamentals” néven egy alapozó óra is, ahol rotációs rendszerben, nagyon részletesen vesszük át a 9 alapvető mozgást (air squat – front squat – overhead squat; strict press – push press – push jerk; deadlift – sumo deadlift high pull – medball clean). Kifejezetten ajánljuk kezdőknek, valamint akkor is, ha haladóként csiszolni szeretnéd a technikádat.

Az új órarendet itt találhatjátok meg: https://fitt4fun.com/orarend-schedule-oratipusok/

Az árakról pedig itt tudtok tájékozódni: https://fitt4fun.com/arak-prices/A nagy sikert arató decemberi Adventi WODtár challenge után kaptok egy hét pihenőt, de januárban ismét várunk titeket egy kis mókával, szóval stay tuned! 😉

Szintén januárban kerül megrendezésre a WinterCamp4Fun téli edző- és wellnesstábor – bár a hivatalos jelentkezési határidő már lejárt, ha valaki még két szelet bejgli között kapna észbe, hogy mégsem szeretné kihagyni ezt a bulit, az még nyugodtan szóljon, és megpróbáljuk megoldani a dolgot 🙂 https://www.facebook.com/events/1415967481867086/

WinterCamp4Fun Téli Tábor Tatán


Nagyon komoly munkát végeztetek egész évben és baromi büszkék vagyunk ám rátok! 😉

Most pedig pihenjetek, egyetek meg mindent, amit a nagymama elétek tesz, aztán januárban úgyis gondoskodunk róla, hogy a megfelelő zsírégető burpee mennyiség mindenképp belekerüljön az edzéstervekbe:)))

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő edzettünknek!

Bálint & Lilla

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.